SEND OS EN FORESPØRGSEL PÅ DIN NÆSTE MAST

 

 

 

Lysmaster til skoler

 

Carl C. A/S har gennem årene produceret et utal af gittermaster til belysning. Opgaverne har spændt bredt - fra vores egne standardgittermaster til belysning af eksempelvis boldbaner, havneområder, fragtcentraler m.m. - til udvikling af nogle specialgittermaster i samarbejde med lysproducenter, arkitekter mv., hvor formålet har været belysning af eksempelvis butikstorv, genbrugspladser, institutioner m.m. Gittermasterne kan være trekantede eller firkantede med typiske mastehøjder fra 7,5 til 30 m, og fra 2 til 10 projektører i mastetoppen. Masterne er typisk fritstående, men kan også være forbundet via wirer, hvorpå projektørerne monteres. 

 

For at kunne beregne den helt rigtige mast, og dermed billigst mulige pris på projektet, skal vi i tilbudsfasen vide lidt om antal og udformning (gerne datablade) på tiltænkte lamper, samt hvordan lysretningerne påtænkes at skulle være.  

                 


Til de trekantede gittermaster kan vi tilbyde egne præfabrikerede betonfundamenter, som blot skal placeres i et i forvejen udgravet hul, hvorefter masten kan monteres umiddelbart efter. Dette gør, at du typisk samme dag kan få masten komplet opstillet, og slipper nemt omkring de forskellige processer med støbning af fundamentet. 

 

Du er meget velkommen til at kontakte salgspersonalet hos Carl C., og vi skal nok finde en god løsning til netop dit belysningsprojekt.